Esztétikai és SPA lábápoló kezelések - Podomedic
A láb különböző megbetegedéseinek és elváltozásainak kezelése mindig összetett feladat. Legyen szó tyúkszemről, elszarusodási zavarokról vagy cukorbeteg lábápolásról.
lábgyógyászat
21637
page-template-default,page,page-id-21637,page-child,parent-pageid-19080,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Esztétikai és SPA lábápoló kezelések

Cél a lábegészség fenntartása

A lábak esztétikus megjelenését, a láb egészségét, valamint a lábbetegségek megelőzését prevenciós,és rehabilitációs prémium kezeléseinkkel segítjük elő.

MAVEX Referencia Szalon szolgáltatásaink során a legtisztább svájci, alpesi gyógynövény tartalommal, orvosi tisztaságú és a legtisztább, magas hatóanyagok tartalommal ellátott krémekkel, emulziókkal, ápolókkal végezzük a kezeléseinket.

A lábgyógyászati szakellátás kiegészítő kezeléseiként a már visszanyert lábegészség fenntartásában segítünk a rendszeres ápoló kezelésekkel, és az otthonra házi ápolásra alkalmazható legtisztább lábkozmetika termékekkel. Szakvizsgázott szakmai végzettséggel rendelkező kolléganőnk adekvát tanácsadással segít a kezelések megtervezésében.

  • Orvosi tisztaságú glykolsavas hámlasztó kezelések a láb bőrének és körmének elszarusodási megbetegedéseire
  • Alpesi gyógynövényes regeneráló kéz és láb  SPA kezelések
  • Carbon- aktív szenes kezelések lábizzadásra
  • Pigmentfolt kezelések
  • Soak off manikűr, és pedikűr
  • Gél lakkozás
esztétikai