Scirocco Plus+ podológiai, podiátriai lábgyógyászati kezelő egység

Scirocco Plus+ podológiai, podiátriai lábgyógyászati kezelő egység, legáns megjelenés, műszaki megbízhatóság, innováció egyben!

Ergonómiailag a legkényelmesebb és szakszerűbb munkát teszi lehetővé. A kezelő darabokat, spray technika, száraz technika, levegő, és víz puszter, turbina, vagy kár polimerizációs lámpa választható variációban kerül beszerelésre az acél állványra. A kézi darabok egyenként szétszedhetőek, sterilizálhatóak, a micromotorokból többféle márkából lehet választani. A kézi darabok tömlőinek elhelyezése alsó Classic változat vagy felső Elegance változat lehúzású lehet, ez egyénileg választható. Az állvány 90 fokban elforgatható a konzoltengely körül, a magassága a Sirocco Unit Plus változatban 15 cm-rel állítható, az irányító panelről. Az érintő képernyős irányító panel a személyre szabott kezelési módok beállítását teszi lehetővé. Kérhető a kezelő szék kijelzőjének beépítése is! A kezelő szekrény fiókos, érintéssel nyílik, fogantyú nincsen, csak sima, higiéniailag kifogástalan felületek. Epoxiporral festettek az acélszerkezetek. A belső fiókok, 4 darab, fém szerkezeten függenek, és policarbonát anyagból készültek. A fiókok mérete választható, és UV fiókkal is. A kompresszor zajszűrőkkel és szigetelőkkel beépített, és beépített az 1 literes folyadéktartály a spray technikához. Beépített a nagyméretű porzsák a száraz technikához. A konzol állványra szerelhető a speciális lámpa, mely keverhető meleg-hideg fénnyel is választható. A kézi darabok működtetése lábpedállal történik, lenyomással a spray funkció bekapcsolható. Forgás irány, és gyorsaság a kezelő panelen programozható, állítható.
80 színben kérhető. Teljes műszaki dokumentáció biztosított a szakvizsgázott műszaki szakembernek az installációhoz, és üzembe helyezéshez, és az évenkénti műszaki fölülvizsgálathoz, mely a garanciák alapja. Garanciák: 10 év garancia a fémszerkezetre, 5 év a kárpitokra, és 2 év az elektronikára.
Prémium minőség a valódi szakértői kezelésekhez, a kényelemhez, megbízhatósághoz.

Az installáció összeállításhoz segítséget kapsz:

PodoMedic BTC Hungary Kizárólagos Képviselet

Bakos Aranka szakértő

[email protected]

Shop

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]