Szolgáltatások - Podomedic
A láb különböző megbetegedéseinek és elváltozásainak kezelése mindig összetett feladat. Legyen szó tyúkszemről, elszarusodási zavarokról vagy cukorbeteg lábápolásról.
lábgyógyászat
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,page-parent,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Szolgáltatások

Teljes körű láb egészség tanácsadás
Sport podológiai és lábgyógyászati szakellátás

Lábállapot felmérés, diagnosztizáció és kezelési terv készítése, szakellátás és terápia, cukorbeteg láb gondozás. A láb különböző megbetegedéseinek és elváltozásainak kezelése mindig összetett feladat. Legyen szó tyúkszemről, elszarusodási zavarokról vagy cukorbeteg lábápolásról.

TOVÁBB
Sportpodológia felmérés, tanácsadás
Verseny és szabadidő sport választás tanácsadás

Podológiai és diagnosztizációs módszerrel sportorientációs felmérést és szaktanácsadást végezünk, felismerjük a láb különböző ortopédiai, bőrgyógyászati, neurológiai elváltozásait, a térdet, csípőt, gerincet érintő elváltozások jeleit és azok lábra gyakorolt hatásait, terheléseit.

Kezeléseinkkel segítjük javítani a sportteljesítményt és az elváltozások kezeléseivel segítünk visszaállítani a láb egészségét.

TOVÁBB
Esztétikai és SPA lábápoló kezelések
Cél a lábegészség fenntartása

A lábak esztétikus megjelenését, a láb egészségét, valamint a lábbetegségek megelőzését prevenciós,és rehabilitációs prémium kezeléseinkkel segítjük elő. MAVEX Referencia Szalon szolgáltatásaink során a legtisztább svájci, alpesi gyógynövény tartalommal, orvosi tisztaságú és a legtisztább, magas hatóanyagok tartalommal ellátott krémekkel, emulziókkal, ápolókkal végezzük a kezeléseinket.

TOVÁBB
Lézer kezelések
Soft és Q Nd Yag lézer kezelések

A bőr, és a köröm regenerálódásának elősegítésére alkalmazzuk, valamint a kezelések alkalmával a lokális fájdalom enyhítésére, az esetleges lokális gyulladások megelőzésére, egyéb a lábon lévő, kis kiterjedésű, lokális fájdalom enyhítésére. A lágylézer kezelések kizárólag egyéni kezelési terv alapján történnek, melynek alapja az előzetes diagnosztizáció, állapotfelmérés, labor vizsgálat és az orvosi konzultáció.

TOVÁBB
Gombás köröm kezelése

Diagnosztizáció és laboratóriumi mintavételen alapuló, szakorvosi vizsgálattal kiegészített és felügyelt kezelési terv és terápia meghatározása után konservatív és innovatív, microfrézeres letisztítás után lokális, ecsetelő kezelésekkel kezeljük rendszeresen a körmöket. Meghatározzuk a kiegészítő otthoni kezeléseket és a helyes lábhigiénia kialakítását. Rendszeres kezelések és ellenőrzések mellett szakorvossal és gyógyszerésszel konzultálhat. Kezeléseinket rekonstruálható, dokumentált módon és steril eszközökkel végezzük.

Intézményeknek
Szakképzési szaktanácsadás

Felnőttképzéssel kapcsolatos komplex szaktanácsadás, minőségbiztosítás, előminősítés. Szakmai kongresszusok, programok összeállítása, szakmai vezetése. Képzési programok kidolgozása, tananyagfejlesztés, lektorálás.

TOVÁBB
“Díva” szépségipari felelősségbiztosítás

Végre megszületett az a biztosítás, amely fedezetet nyújt Önnek arra az esetre, ha munkája következtében vendégét a szalonban bármilyen sérülés vagy egyéb káresemény éri és amelyért a vendég Öntől anyagi – pénzbeli – kártérítést követelhet.

TOVÁBB