Szolgáltatások

Sportpodológiai és lábgyógyászati szakellátás

Teljes körű lábállapotfelmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia.

Sportpodológia felmérés, tanácsadás

Verseny és szabadidő sport választás tanácsadás. Segítjük javítani sportteljesítményt és az elváltozások kezeléseivel segítenek visszaállítani a láb egészségét.

Esztétikai és SPA lábápoló kezelések

A lábak esztétikus megjelenését, a láb egészségét, valamint a lábbetegségek megelőzését prevenciós,és rehabilitációs prémium kezeléseinkkel segítjük elő.

Lézeres kezelések

A bőr, és a köröm regenerálódásának elősegítésére alkalmazzuk, valamint a kezelések alkalmával a lokális fájdalom enyhítésére.

Szakképzési tanácsadás

Felnőttképzési igazgatási, intézmény engedélyezési feladatok, felnőttképzési szaktanácsadás, felnőttképzés minőségbiztosítása

INFA nemzetközi mesterképzés

INFA oktató és vizsgaközpont. Kongresszusokat, továbbképzéseket, versenyeket szervez, elősegítve az információcserét a világ vezető professzionális szakemberei között.

Konzultáló szakorvosok

Együttműködő szakorvosok és partnerek. Orvos, gyógyszerész és sport szakemberek, akikkel konzultálhat és a segítségüket kérheti

Lábgyógyászati és sport podológiai kezelésekre

előzetes bejelentkezés után tudjuk Önt fogadni.

Információk a kezelésekre való bejelntkezésekhez!

Releváns szaktudás és tapasztalat

Bakos Aranka

Szakmai alapvégzettségemet 1987-ben szereztem. Folyamatos szakmai és egyetemi tanári képzések elvégzésével, és INFA nemzetközi oktató mester szakvizsgával a világ 5 kontinensének 43 országában elismert szakmai végzettséget szereztem. Szakterületem a láb betegségeinek kezelése szakorvosi együttműködéssel, és felügyelettel, az általam kidolgozott Minőségbiztosítási Rendszerben.

INFA Platinum Nemzetközi Oktató Mester
Sports Podology regist. certificate number 2017-16187
Aranykoszorús Mester – Az Ipar Kiváló Mestere
Mestervizsga Bizottság Elnöke
Spange- és lézer terapeuta

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]