Mesterképzés - Podomedic
A láb különböző megbetegedéseinek és elváltozásainak kezelése mindig összetett feladat. Legyen szó tyúkszemről, elszarusodási zavarokról vagy cukorbeteg lábápolásról.
lábgyógyászat
21865
page-template-default,page,page-id-21865,page-child,parent-pageid-22038,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Mesterképzés

ÚTMUTATÓ TÁJÉKOZTATÁS
Kedves Érdeklődő!

 

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a gazdasági kamarákról alkotott 1999. évi CXXI. tv. alapján 2021-ban mestervizsgára felkészítő önköltséges és támogatott képzéseket szervez az alábbi szakmákban megfelelő jelentkezői létszám esetén:

Speciális lábápoló mester,
Kézápoló és körömkozmetikus mester,

 

A mestervizsga célja, hogy a szakemberek számára biztosítsa a szakmai fejlődés és az egzisztenciális életpályamodell, karrier kialakításának lehetőségét, valamint a tanulóképzéshez és vállalkozásvezetéshez szükséges ismeretek elsajátítását. Tanúsítsa a vállalkozás működtetéséhez szükséges szakmai, gazdasági, pénzügyi, vezetési, munkaügyi és jogi ismeretek megszerzését és készségszintű ismeretét. Teremtse meg a szakmai megbecsülés, anyagi, erkölcsi elismerés és bizalom garanciáját.

 

A mestervizsgára jelentkezés és vizsgára bocsátás feltételei:

Mestervizsgára annál a területi kamaránál lehet jelentkezni, amelynél a vizsgára jelentkező által képviselt vállalkozás (tulajdonosa, alkalmazottja) regisztrációra került, vagy a jelölt lakcímkártya szerint igazolt lakóhelye, tartózkodási helye van.

 

Mestervizsgára való jelentkezés feltételei:

– szakmai képesítést igazoló közokirat vagy annak hiteles másolata,
– mestervizsga követelményben meghatározott szakirányú szakmai gyakorlattal (szakképesítésenként eltérő, de általában 3-8 év) rendelkezik, és azt 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolással, vagy a nyilvántartásba vételt tanúsító igazolással, vagy cégkivonattal igazolja.

 

A mestervizsga tartalmi részei:

Központi interaktív vizsga
Projektfeladat

 

Vizsgára bocsátás feltétele: portfólió, szakdolgozat készítése
A képzés óraszáma: 180 óra (110 óra szakmai elmélet és gyakorlat + 40 óra pedagógiai módszertani képzés + 30 óra Vállalkozásvezetési ismeretek)
A képzés és a vizsga díja: önkéntes kamarai tagoknak 330.000,-Ft, regisztrált kamarai tagoknak 380.000,-Ft. Részletfizetési lehetőséget kínálunk.Támogatott képzésben való részvétel feltételei:

Azon munkáltatók, vállalkozók, akik jelenleg iskolarendszerben szakképesítést szerző tanulók gyakorlati oktatását végzik, vagy vállalják, hogy a mesterképzésben résztvevő munkavállalójuk a gyakorlati oktatói tevékenységét a mestervizsga letételét követően haladéktalanul megkezdi, a képzési és vizsgadíjból 80 % állami támogatást igényelhetnek az NFA-KA-ITM-9/2020/TK/01 projekt keretén belül.
A támogatás a jelentkezés sorrendjében, csak a meghatározott keretszám kimerüléséig igényelhető.

 

Engedélyszám: E/2021/00040

Érdeklődését, jelentkezését 2021. április 25-ig Bartuczné Csík Vivien mestervizsga referens várja a 70/7028-431-es telefonszámon.

 

Részletes tájékoztató: Mesterek-Konyve-2020.pdf

Letölthető dokumentumok:

Figyelem!
A jelentkezési lapkitöltése önkéntes, önként adja meg az adatait és kitöltésével és visszaküldésével elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Jelentkezni a mesterképzésre a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál lehet.

Kapcsolat:
Ördög Dóra – Szakképzési igazgató
e-mail: ordog.dora@bkmkik.hu
Tel.: (76) 501 501
Mobil.: (70) 702 8428