Képzések - Podomedic
A gyógyászati pedikűr egy nagyon szép hivatás, a praxis kialakításának minőségbiztosítási rendszere mellett a kezelések módszereinek tanítása során nagy hangsúlyt fektetek az elméleti és gyakorlati tudás átadására is.
lábgyógyászat
22038
page-template-default,page,page-id-22038,page-parent,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Képzések

Az általam kidolgozott és alkalmazott képzési módszerrel az alapszintű, és mesterszintű tudásra épülő továbbképzések során személyre szabottan, az előzetes tudás és kompetencia mérése alapján megtervezem a tudása felépítését, és a személyisége fejlesztését és a tervezett munkahelyének kialakítását, működtetését, Minőségbiztosítási Rendszerben. Szakmai önéletrajz, motivációs levél és egy személyes bemutatkozás szükséges.

 

A szakmai továbbképzések egymásra épülése, az elméleti és egyidejű gyakorlati képzés során a modern pedagógia, és andragógia legjobb módszerét alkalmazom, az un. blended learning módszerét, mely az adott tudás elem átadásához az Ön tanulási stílusának az én tanítási stílusomhoz illesztett legmegfelelőbb módszerének megválasztása.
Az otthoni felkészülését a konzultációkra személyre szabott feladatokkal, oktatási segédletekkel segítem a rendszer szemléletű gondolkodás, és munkavégzés kialakítását.
Szakmai gyakorlatok oktatásának módszertanát alkalmazva a finom, pszihomotoros mozgás feljesztésével a maximális precizitásra nevelem. A lábállapot felmérésének és a diagnosztázációs kezelési terv elkészítésének, és a kezelések végzésének, dokumentálásának  az általam kidolgozott Minőségbiztosítási Rendszerben, és GDPR szerint való alkalmazását tanítom meg.

Felnőttképzési nyilvántartásbavételi szám: F.NY.SZ:  B/2020/00874.

Magántanulók képzése
Részletek
Mesterképzés
Részletek
INFA Nemzetközi mesterképzés
Részletek
3 TO spange képzés
Részletek
Egyedi tehermentesítő készítés képzés
Részletek
Glykolsavas hámlasztás képzés
Részletek