Speciális lábápoló rehabilitációs pedikűr kezelések

Bőr elszarusodási rendellenességek kezelése
Körömkorrekció- körömprotézis modellezése
Gombás köröm kombinált, soft lézeres orvosi ampullás kezelése
Clavusok, tyúkszemek differenciál dignózisa, és kezelése
Traumás, gombás köröm, egyéb körömelváltozások kezelései

Jelentkezés a képzéseinkre

Releváns szaktudás és tapasztalat

Bakos Aranka

Szakmai alapvégzettségemet 1987-ben szereztem. Folyamatos szakmai és egyetemi tanári képzések elvégzésével, és INFA nemzetközi oktató mester szakvizsgával a világ 5 kontinensének 43 országában elismert szakmai végzettséget szereztem. Szakterületem a láb betegségeinek kezelése szakorvosi együttműködéssel, és felügyelettel, az általam kidolgozott Minőségbiztosítási Rendszerben.

Diagnosztizáció és kezelési terv
Egyénre szabott szakellátás és lábgondozás
Szakorvosokkal való együttműködés

Az általam kidolgozott és alkalmazott képzési módszerrel az alapszintű, és mesterszintű tudásra épülő továbbképzéseksorán személyre szabottan, az előzetes tudás és kompetencia mérése alapján megtervezem a tudása felépítését, és a személyisége fejlesztését és a tervezett munkahelyének kialakítását, működtetését, Minőségbiztosítási Rendszerben. Szakmai önéletrajz, motivációs levél és egy személyes bemutatkozás szükséges.

A szakmai továbbképzések egymásra épülése, az elméleti és egyidejű gyakorlati képzés során a modern pedagógia, és andragógia legjobb módszerét alkalmazom, az un. blended learning módszerét, mely az adott tudás elem átadásához az Ön tanulási stílusának az én tanítási stílusomhoz illesztett legmegfelelőbb módszerének megválasztása.

Az otthoni felkészülését a konzultációkra személyre szabott feladatokkal, oktatási segédletekkel segítem a rendszer szemléletű gondolkodás, és munkavégzés kialakítását.

Szakmai gyakorlatok oktatásának módszertanát alkalmazva a finom, pszihomotoros mozgás feljesztésével a maximális precizitásra nevelem. A lábállapot felmérésének és a diagnosztázációs kezelési terv elkészítésének, és a kezelések végzésének, dokumentálásának  az általam kidolgozott Minőségbiztosítási Rendszerben, és GDPR szerint való alkalmazását tanítom meg.

Felnőttképzési nyilvántartásbavételi szám: F.NY.SZ:  B/2020/008472

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]