INFA nemzetközi mesterképzés

Az INFA-ról

Az INFA 1978-ban alakult (INTERNATIONAL FEDERATION OF AESTHETICIANS/FEDERATION INTERNATIONALE DE L’ESTHETIQUE-COSMETIQUE). Kongresszusokat, továbbképzéseket, versenyeket szervez, elősegítve az információcserét a világ vezető professzionális szakemberei között.

Céljául tűzi ki a magas szintű szakképzést a szépítészet területén, ennek érdekében hozta létre az INFA útlevelet (INFA Passport), amely megkönnyíti a szakemberek elhelyezkedését bárhol a világon. Az útlevél megszerzésének alapfeltétele a fakultációnak megfelelő OKJ-s végzettség, egy 30 órás ráképző tanfolyam keretén belül.

Nemzetközileg akkreditált végzettség Magyar nyelvű vizsgával

SZAKMAI ÚTLEVÉL A VILÁG 5 KONTINENSÉRE!

Az INFA bizonyítvány kiadására, a felkészítő képzés elvégzése után, sikeres vizsga esetén kerülhet sor. A már gyakorló szakemberek számára 30 órás felkészítő tanfolyamot indítunk. A vizsgázók minden esetben nemzetközi vizsgabizottság előtt, magyar és idegen  nyelven adnak számot tudásukról. A vizsga díja fakultációnként 300 Euro. Amennyiben a vizsgázó teljesítménye a 85%-ot meghaladja “Gold Master” diplomát kap. 92% felett pedig a platina diplomára jogosult.

Lehetséges fakultációk:

  • Kozmetikus alapfakultációk (Masszázs, arckezelések, testkezelések, wellness-spa, férfi kozmetika, táplálkozási tanácsadás, marketing-reklám ismeretek)
  • Kézápolás és műkörömépítés
  • Lábápolás (sport, podológia)

Letölthető dokumentumok:

Figyelem!

A jelentkezési lapkitöltése önkéntes, önként adja meg az adatait és kitöltésével és visszaküldésével elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]