INFA nemzetközi mesterképzés - Podomedic
A láb különböző megbetegedéseinek és elváltozásainak kezelése mindig összetett feladat. Legyen szó tyúkszemről, elszarusodási zavarokról vagy cukorbeteg lábápolásról.
lábgyógyászat
21911
page-template-default,page,page-id-21911,page-child,parent-pageid-22038,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

INFA nemzetközi mesterképzés

Az INFA-ról

Az INFA 1978-ban alakult (INTERNATIONAL FEDERATION OF AESTHETICIANS/FEDERATION INTERNATIONALE DE L’ESTHETIQUE-COSMETIQUE). Kongresszusokat, továbbképzéseket, versenyeket szervez, elősegítve az információcserét a világ vezető professzionális szakemberei között.

Céljául tűzi ki a magas szintű szakképzést a szépítészet területén, ennek érdekében hozta létre az INFA útlevelet (INFA Passport), amely megkönnyíti a szakemberek elhelyezkedését bárhol a világon. Az útlevél megszerzésének alapfeltétele a fakultációnak megfelelő OKJ-s végzettség, egy 30 órás ráképző tanfolyam keretén belül.

NEMZETKÖZILEG AKKREDITÁLT VÉGZETTSÉG MAGYAR NYELVŰ VIZSGÁVAL

Szakmai útlevél a világ 5 kontinensére!

Az INFA bizonyítvány kiadására, a felkészítő képzés elvégzése után, sikeres vizsga esetén kerülhet sor. A már gyakorló szakemberek számára 30 órás felkészítő tanfolyamot indítunk. A vizsgázók minden esetben nemzetközi vizsgabizottság előtt, magyar és idegen  nyelven adnak számot tudásukról. A vizsga díja fakultációnként 300 Euro. Amennyiben a vizsgázó teljesítménye a 85%-ot meghaladja “Gold Master” diplomát kap. 92% felett pedig a platina diplomára jogosult.

Lehetséges fakultációk:

  • Kozmetikus alapfakultációk (Masszázs, arckezelések, testkezelések, wellness-spa, férfi kozmetika, táplálkozási tanácsadás, marketing-reklám ismeretek)
  • Kézápolás és műkörömépítés
  • Lábápolás (sport, podológia)

Letölthető dokumentumok:

Figyelem!

A jelentkezési lapkitöltése önkéntes, önként adja meg az adatait és kitöltésével és visszaküldésével elfogadja az Adatkezelési szabályzatot.