HONEY FOOT CREAM

A Honey Foot Cream természet rendkívüli ereje egy finom, lágyító, hidratáló és rugalmasító hatású krémbe zárva, amely magas koncentrációjú gyógynövény- és gyógynövény- kivonatok szinergikus fitokomplexét tartalmazza formulájában.

Mézet, argánolajat, shea vajat, E- vitamint, mentolt és karbamidot tartalmaz. 

A Honey Foot Cream biztonságosságát és magas bőrtoleranciáját bőrgyógyászati tanulmányok igazolták. 

CUKORBETEGEK LÁBÁNAK ÁPOLÁSÁRA IS ALKALMAS 

A termék jellemzői:

Kifejezetten jótékony a száraz és vízhiányos lábfej bőrének. Az alpesi mályva intenzív és aromás illatával ez a krém a jó közérzet igaz koncentrátuma és kivételes szépségápolási megoldás a láb számára. 

Gyorsan felfrissíti, hidratálja, táplálja és puhítja a bőrt, így az rendkívül puha, selymes és sima lesz. A bőr visszanyeri természetes rugalmasságát, és csodás frissességet, könnyedségét és kellemes érzetét. 

A Honey Foot Cream kozmetikai termék, amely 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz, és mentes a mesterséges illatanyagoktól. Kellemes illatát kizárólag a növényi extraktumoknak és az illóolajaknak köszönheti. 

Puha és finom textúrájának köszönhetően könnyen bemasszírozható, gyorsan felszívódik, nem hagy olajos maradványokat. Rendszeres használatával a bőr puha és rugalmas marad. 

A fitoterápiás hatékonyság növelése érdekében a Honey Foot Cream biomimetikus lamellás emulziót alkalmaz, egy olyan gyógyszerészeti technológiát, amelyet terápiás anyagok felszabadítására használnak. Lehetővé teszi a növényi kivonatokban található hatóanyagok fokozatos és folyamatos felszabadulását, növelve ezáltal funkcionális hatékonyságukat. 

Rendelés az alábbi linken lehetséges: https://www.calluspeeling.hu

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]