Válj te is glikolsavas hámlasztó terapeutává!

Tanulj a Podomedic-nél a leginnovatívabb oktatási rendszerrel, ahol megtanítunk az alapoktól egészen a professzionális hámlasztásig, tudományos ismeretek segítségével, a legtisztább svájci gyógynövényes Mavex alapanyagokkal!

A bőr hámlasztása a lábkezelések során egy specializált szakterület, mely dinamikusan fejlődik, nagyon sok új anyag jelenik meg, szükséged van anyagismeret, kémia, funkcionális anatómiai, kóroktani ismeretekre.

Komoly hiba lehetőségeket, és veszélyeket is  rejthet a nem megfelelően elvégzett hámlasztás, hiszen a bőr, mint az élő szervezet része, egy u.n RES rendszerrel kapcsolódik az egész emberi szervezet működéséhez, immun folyamatokhoz.

A hámlasztása kihat az egész szervezet működésére, a bőr sejtjeinek reprodukciójára, fényérzékenységére, kiválasztó funkciójára.

A hámlasztások ideje alatt használt egyéb kozmetikai készítmények otthoni használata kifejezett veszélyforrás, éppen ezért csak diagnosztizáció, kezelési terv és kezelési terápia alapján kezdhetünk hozzá a hámlasztási kezeléshez, bőrpróba után.

Ismerni kell a kémiai összetevőket ( vigyázat! nem szükségszerűen, és önkényesen nevezhetjük hatóanyagoknak, mert nem minden összetevő hatóanyag!)

Ismerni kell az INCI szerinti összetevőket, azok mennyiségét, azok bőrre, egészségre gyakorolt hatását,  esetleges kontraindikációkat, vagy a leggyakoribb allergéneket. Nem megfelelően elvégzett kezelésnek lehet akár égési sérülés is a következménye, az összetevők, és arányuk függvényében, hiszen hámlasztani jellemzően a fényterhelés nélküli időszakban szabad!

Ilyen és sok egyéb általános, és specifikus ismeretre tehetsz szert képzésünkön,  ha magadra és a szakmai munkádra igényes, biztonságos hámlasztó terapeuta szeretnél lenni.

Segítünk eligazodni, tudományos alapok oktatásával építheted stabil szakmai tudásodat!

Tudományos fokozattal, és közel 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkező oktatóktól tanulhatsz.

Részvétel: speciális lábápoló technikus, vagy lábápoló OKJ szakmai végzettséggel, vagy speciális lábápoló mester vagy lábápoló mester végzettséggel

Jelentkezéseket korlátozott számban 10 főig tudunk fogadni.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött:

Jelentkezéshez kattints ide: Glikolsavas hámlasztó terepeuta képzés

Email: [email protected]

Elmélet: dr. Bakos Barbara
Témák: funkcionális anatómia, anyagismeret,  kémia, hatásmechanizmus, kontraindikációk.

Ágazati szakismeret és szakmai gyakorlat: Bakos Aranka
Témák: diagnosztizáció és kezelési terv, kezelési protokoll, ár kalkuláció és árképzés, szakmai gyakorlat.


Modellek:
 GDPR szerinti adatvédelmi nyilatkozatban, és a házi ápolásban foglaltakat vállalják, és vállalják, hogy a kezelés követően a napozástól tartózkodnak.

Képzési díj: 125.000 Ft (magában foglalja az induló alapkészletet, és a nyomtatott tananyagot)

Vizsgadíj: 30.000 Ft

A gyakorlati vizsga előtt egy projektmunka leadása szükséges a sikeres szakvizsga teljesítéséhez!

Ennek kidolgozásában és esettanulmányaid összeállításában segítünk!

PodoMedic 
Mavex Hungary
Artiba Bt.
Felnőttképzési Nyilvántartás: B/2020/008472

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]