Psoriasis betegség lábon lévő bőrtünetének kezelése

Psoriasis elváltozás a bőrben:

Hiperkaratózis, több nagyobb, mély fissurával. Callus, kisebb, és jelentősebb mennyiségű felhalmozódással. Clavusok, clavus plantaris, miliaris, spina. Ezeknek az elváltozásoknak a kezelésére használd a MAVEX VEGÁN HÁMLASZTÁSI savak nélküli technológiáját. Csak szakvizsgával alkalmazható eljárás.

Képzések ismét ősztől lesznek elérhetőek a PODOMEDIC oktatási és workshopok keretében.

Kezelések, terápia: MAVEX INNOVÁCIÓJA A VEGÁN HÁMLASZTÁS a legmodernebb, EGYEDÜLÁLLÓ RENDSZERŰ hámlasztó technológia, nem tartalmaz SAVAKAT. Nyáron, a napsütéses időszakban is lehet alkalmazni! 

Orvos technikai minősítésű rendszer. Előkészítő, fertőtlenítő gyógynövényes, speciális összetételű spray, 4 használatra kész tapaszt tartalmaz, mely pufferolt oldatot alkalmaz, egyedülálló alkotó elemekkel.

Nem tartalmaz: parabéneket, formaldehidet, ásványi olajat (paraffint), SLS/ SLES-t, állati eredetű anyagokat, szilikonokat, microműanyagokat ( INCI)

A tapasz teljes mértékben feloldja a megkeményedett, megkérgesedett bőrt, melyet könnyű eltávolítani a csuklót kímélő speciális, sterilizálható, fém spatulával.

Hatása: keratolitikus, hidratáló, dezodoráló, fertőtlenítő, frissítő.

A kezelést befejező krém Karbamidot (20%), orbáncfű kivonatot, kakukkfű, menta és

eukaliptusz illóolajat, illetve mentolt, allantoint, betaint és E-vitamint tartalmaz

A fitoterápiás hatékonyság növelése érdekében ezekben a krémekben egyedülálló, lábápoló készítményekben nem gyakran alkalmazott BIOMIMETIKUS LAMELLÁS emulziót alkalmaznak. 

Lehetővé teszi a növényi kivonatokban található hatóanyagok fokozatos és folyamatos felszabadulását, növelve ezáltal funkcionális hatékonyságukat

Stratum corneum “tégla-habarcs” modellje a lamelláris lipid barrier szerkezet

Oktatásra jelentkezés, elő regisztráció: https://podomedic.hu/kepzesek/glykolsavas-hamlasztas-kepzes

F.NY.SZ: B/2020/008472

Időpont kérése állapotfelmérésre és a kezelési terv elkészítésére az alábbi weblapon lehetséges: https://podomedic.hu/idopontfoglalas

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]