Vegán hámlasztás sterilizálható eszközei II

A hámlasztás technológiájában egyedülálló, sterilizálható kézi eszközök állnak rendelkezésre a kezelések higiénikus alkalmazásához, mely innovatív fejlesztéssel a kezelés végző személy csuklóját kímélő formával rendelkezik.

Rozsdamentes kiváló acél alapanyagból készült kabinet termék, professzionális felhasználóknak.

Kíméli a csuklót az ergonómikus formának köszönhetően.

Hőlégsterilizártorban és autoklávban is sterilizálható.

A rozsdamentes acél Calluspeeling® Spatula abszolút újdonság, egy innovatív ergonómiával rendelkező eszköz, amelyet ortopéd szakértőkből és bőrgyógyászokból álló csapat tervezett, hogy növelje a kezelő kényelmét és még hatékonyabb eredményt adjon. Ez az innovatív eszköz drasztikusan csökkenti a kéz- és csuklóizmok túlterhelését, mivel a mozgás minden ereje az alkarra és a vállra kerül. Az anatómiai görbület, a kényelmes markolat és a számítógép által vezérelt beesési szög kombinációja ezt az egyedülálló műszert a kozmetikus és lábgyógyász értékes szövetségesévé teszi. Mától kellemesebb és kevésbé fárasztó lesz a pedikűr.

A rozsdamentes acél lábreszelő kompatibilis a Mavex Supersoft egyszer használatos cserélhető reszelő lapokkal. Az innovatív, 3M fóliával készültek, ragaszthatóak az acél nyélre és a lengéscsillapító, párnázott,puha, 4 rétegű reszelő lapokból állnak, amely optimális kényelmet biztosít a vásárlónak.

Smart Peel Off   SPO technológiának köszönhetően ezek a cserélhető lapok rendkívüli stabilitást biztosítanak a szaruréteg letisztítása során, és könnyen eltávolíthatók anélkül, hogy bosszantó ragasztó maradványokat hagynának a reszelőn nyélen.

Rendelés az alábbi linken lehetséges: https://www.calluspeeling.hu/

Jelentkezés glikolsavas hámlasztó terepeuta képzésre:
https://podomedic.hu/kepzesek/glykolsavas-hamlasztas-kepzes/

Engedélyszám: B/2020/008472

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]