Colibry 40 S podológiai kezelő állomás

Elérhető a csúcstechnológia kis helyigényre.

A legszükségesebb kézi darabok kerültek beépítésre a spray technikai microfrézeres kézi darab, BTC GHIBLI micromotorral,szénkefe nélküli,  beépített led lámpával, 40.000-es fordulatszámmal.  A QUARK Straight Hand-piece – kézi darab- szétszedhető és sterilizálható, autoklavban is.

Beépített második kézi eszköz a víz puszter, és levegő puszter, melyek magas nyomással tisztítják meg a kezelési felületeket, és szárítják a kezelések végén.

Membrános vezérlő panel működteti az összes funkciót, a micromotor forgási sebességét,  forgási irányát, puszter ki/be kapcsolását, lámpa ki/be kapcsolását.

Integrált (beépített) száraz kompresszor szellőztethető, melynek 40 l/perc a teljesítménye.

3 fiók, 1 technikai rekesz a kézi orvosi műszereknek push-pull rendszerrel működtethető (érintésre nyílik/csukódik) nincs fogantyú, a maximális higiéniát biztosítva. A 3 fiók kérésre eloxált alumínium belsővel kérhető.

A Corian munkalap karcmentes felület, fehér színben.

A munkaállomás fékezhető fixálható gurulós lábakkal rendelkezik, könnyen mozgatható.

Innovatív technológia, kis hely igényű, tetszetős, elegáns megjelenés, ergonómiailag a legkényelmesebb munkavégzést teszi lehetővé. Műszakilag ugyanazok a megbízható paraméterei vannak, mint a többi prémium terméknek.

Ugyanúgy kiegészíthető további eszközökkel, LED lámpával, nagyítós, vagy anélküli változatban, roszdamentes acéltálcával a forgó karon, konzolon, integrálva a munkalapba.

Az installáció összeállításhoz segítséget kapsz:

PodoMedic BTC Hungary Kizárólagos Képviselet

Bakos Aranka szakértő

[email protected]

Shop

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]