Egy motoros style podológia kezelő szék

Egymotoros podológiai, podiátriai kezelő szék a legmagasabb minőségi szabványnak megfelelően tervezték, és kivitelezték a BTC olaszországi gyárában. Az emelés motoros irányítással iműködtethető, a háttámla, lábtartók manuálisan dönthetők. Zero, nulla állás kényelmessé teszi a kliens le/fel ülését, rendelhető programozható változatban is.

Billenés biztos, ezzel a munkaszékkel nem fog előre billeni a kezelt személy. Teherbírás 225 kg. Maximális állítható magasság 130 cm, vízszintesen 55 cm, lábtartók 90 fokban állíthatóak. A szék tengelye körül 30 fokban elforgatható. Kartámaszok szinkronizáltak, párnázottak, fejtámla anatómiailag tervezett. Lábtartók osztottak,20 cm-rel előre hosszabbíthatóak a magasabb egyének számára is kényelmet biztosít. A fel és leszállást könnyíti a lábtartónak 90 fokos az állíthatósága, ez a fel-leszállást is könnyíti. Lábtartók kézzel állíthatóak.  Lábtartóra vesetál erősíthető, kérhető, és rendelhető hozzá vezeték nélküli távirányító ( M2). 80 féle színben rendelhető.

Teljes műszaki leírást biztosítunk, illetve szakképzett szakember szükséges az installáláshoz, aki megfelelő szakvizsgával rendelkezik az üzembe helyezéshez, és a műszaki felülvizsgálatok évenkénti elvégzéséhez, mely a garancia alapja.

10 év garancia a fémszerkezetre, 5 év a kárpitokra, és 2 év az elektronikára.

Prémium minőség a valódi szakértői kezelésekhez, a kényelemhez, megbízhatósághoz.

Az installáció összeállításhoz segítséget kapsz:

PodoMedic BTC Hungary Kizárólagos Képviselet

Bakos Aranka szakértő

Shop

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]