Három állású, három motoros podológiai, podiátriai kezelő szék

3 állású, 3 motoros podológiai, podiátriai kezelő szék a legmagasabb minőségi szabványnak megfelelően tervezték, és kivitelezték a BTC olaszországi gyárában. Vezeték nélküli irányítással is rendelhető és működtethető, az emelés, a háttámla döntés, a szék döntése, és pozíciók, illetve a nulla állás, a leengedéshez.

3 pozíciót lehet beprogramozni a gyorsabb munka stílus kialakításához. Billenés biztos, ezzel a munkaszékkel nem fog előre billeni a kezelt személy. Az egész szék 115 fokkal fordítható jobbra-balra, vízszintes állásban 230 fokban forgatható, a padlóhoz vákumos, lábbal irányítható karral lehet rögzíteni.

Teherbírás 225 kg. Maximális állítható magasság 145 cm, vízszintesen 95 cm. Kartámaszok szinkronizáltak, párnázottak, fejtámla anatómiailag tervezett. Lábtartók osztottak,

20 cm-rel előre hosszabbíthatóak a magasabb egyének számára is kényelmet biztosít. A fel és leszállást könnyíti a lábtartónak 90 fokos az állíthatósága, ez a fel-leszállást is könnyíti. Lábtartók kézzel állíthatóak, vagy rendelhető motoros irányítással is. Tartozékként rendelhető és felszerelhető a higiéniai vesetál. 80 féle színben rendelhető. Teljes műszaki leírást biztosítunk, illetve szakképzett szakember szükséges az installáláshoz, aki megfelelő szakvizsgával rendelkezik az üzembe helyezéshez, és a műszaki felülvizsgálatok évenkénti elvégzéséhez, mely a garancia alapja.

10 év garancia a fémszerkezetre, 5 év a kárpitokra, és 2 év az elektronikára.

Prémium minőség a valódi szakértői kezelésekhez, a kényelemhez, megbízhatósághoz.

Prémium minőség a valódi szakértői kezelésekhez, a kényelemhez, megbízhatósághoz.Az installáció összeállításhoz segítséget kapsz:

PodoMedic BTC Hungary Kizárólagos Képviselet

Bakos Aranka szakértő

Shop

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]