EDGE PODOLÓGIA KEZELŐSZÉK

Az EDGE podológiai, podiátriai kezelő szék a legmagasabb minőségi szabványnak megfelelően tervezték, és kivitelezték a BTC olaszországi gyárában.

Szilárd fémszerkezetre épült az egyedi design, mely ötvözi a kényelem és a műszaki megbízhatóság jellemzőit. 2 lineáris működtetővel van felszerelve, és egy vezeték nélküli multifunkcionális pedállal vezérelt, teleszkópos oszloppal. A felülést segítik a 90 fokban kinyitható lábtartók. A lábtartó vezérlés memória rendszerrel van ellátva, mely 3 előre beprogramozható pozíciót tud megjegyezni, automatikus nulla állással.

A szék emelése teleszkópos motorizált oszloppal történik, dönthető háttámla, a párnázott kartámaszok lineárisan emelhetők. A lábtámaszok alapvetően mechanikusan irányíthatóak, rendelhető motorizált távirányítással is, hosszabbítható saroktámaszokkal, melyek további 90 fokban hajlíthatóak. A szék a tengelye körül 360 fokban elfordítható. A modern, elegáns kárpit 50 féle színben rendelhető. A szék teherbírása 325 kg. A vezérlés becsípődésgátló érzékelővel van ellátva. Fejtámla anatómiailag tervezett. Az oldalsó sínekhez további tartozékok, pl. rozsdamentes acél műszertálca, 6000 Lux LED lámpa, stb. biztosítják a kliensek és a munka folyamatok teljes kényelmét.

Alapmagasság 51 cm, teljes emelhető magasság 138 cm, a lábtámasz további 20 cm-rel hosszabbítható, vízszintes teljes magasság 91 cm, automatikus zéro pozíció, 20 %-os további dőlésszög a vízszintestől hátrafelé. A tartó oszlop fehér, és ezüst színben rendelhető.

  • 3 különböző párnázott ülő, és lábrész huzata bi-elasztikus, kopásálló, égésgátló, antimikrobiális orvosi sky bőr, 50 színben. A  párnázottság teljesen eltávolítható higiénikus tisztítást tesz lehetővé.
  • A fejtámla magassága tovább állítható, bővíthető. 
  • Lábtámaszt osztott, és osztatlan változatban kérhető.
  • Billenés biztos, ezzel a munkaszékkel nem fog előre billeni a kezelt személy. 

Teljes műszaki leírást biztosítunk, illetve szakképzett szakember szükséges az installáláshoz, aki megfelelő szakvizsgával rendelkezik az üzembe helyezéshez, és a műszaki felülvizsgálatok évenkénti elvégzéséhez, mely a garancia alapja.

10 év garancia a fémszerkezetre, 5 év a kárpitokra, és 2 év az elektronikára.

Prémium minőség a valódi szakértői kezelésekhez, a kényelemhez, megbízhatósághoz.

Video a működésről itt: https://www.btc-med.it/…/cha…/9-3motion__podiatry_chair

Az installáció összeállításhoz segítséget kapsz:

PodoMedic BTC Hungary Kizárólagos Képviselet
Bakos Aranka szakértő
sales@podomedic.hu

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]