INTENSIVE REPAIR FOOT CREAM

Az Intensive Repair Foot Cream puhító, gyógyító és regeneráló formula, amely az alpesi növények és gyógynövények erősen koncentrált kivonatainak szinergikus fitokomplexumát tartalmazza. 

Karbamidot (20%), vörösfenyőgyantát, orbáncfű kivonatot, kakukkfű, menta és eukaliptusz, mentol illóolajat, allantoint, betaint és E-vitamint tartalmaz. 

Alkalmazás:

Naponta 1-2 alkalommal vigye fel a bőrre és teljes felszívódásig masszírozza. Csak külsőleg. Szembe nem kerülhet. 

A termék jellemzői:

Keratolitikus hatásának köszönhetően a legelső alkalmazástól kezdve csökkenti a bőrkeményedés és a tyúkszem vastagodását, lágyítja és rugalmassá teszi a bőrt. Ez az intenzív regeneráló hatás segít megoldani és megelőzni a bőr berepedezésének kialakulását. 

Puha, hosszan tartó filmet alakít ki, amely hatékonyan bevonja és megvédi a láb bőrét, hidratálja és ösztönzi a bőrbarrier helyreállását. Frissítő és tisztító hatása azonnal könnyedséget ad a lábnak, érzésre pedig csodásan puha 

Az Intensive Repair Foot Cream kozmetikai termék, amely 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz, és mentes a mesterséges illatanyagoktól. Kellemes illatát kizárólag a növényi extraktumoknak és az illóolajaknak köszönheti. Könnyen bemasszírozható, gyorsan felszívódik, nem hagy olajos nyomot, maradványt. 

Rendszeres használatával megelőzhető a bőrkeményedés és a repedezés, a láb bőrét puhán és rugalmasan tartja. 

A fitoterápiás hatékonyság növelése érdekében az Intensive Repair Foot Cream biomimetikus lamellás emulziót alkalmaz, egy olyan gyógyszerészeti technológiát, amelyet terápiás anyagok felszabadítására használnak. Lehetővé teszi a növényi kivonatokban található hatóanyagok fokozatos és folyamatos felszabadulását, növelve ezáltal funkcionális hatékonyságukat. 

Rendelés az alábbi linken lehetséges: https://www.calluspeeling.hu

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]