Mavex Vegán hámlasztó technológia

A Mavex Vegán hámlasztó technológia egyedülálló, svájci fejlesztésű szabadalom, kezeléseinek az alapja az innovatív keratolitikus fitokomplex, amelyet gyógynövény-kivonatok és gyógynövények szinergikus keverékéből állítanak elő. Karbamidot (20%), vörösfenyőgyantát, orbáncfű kivonatot, kakukkfű, menta és eukaliptusz illetve mentol illóolajat, allantoint, betaint és E-vitamint tartalmaz.

A komplex foszfolipid szerkezetbe épül, amely képes hatékony és biokompatibilis módon a bőrbe szállítani a növényi kivonatokban lévő hatóanyagokat, elősegítve a hatékony és gyors keratolitikus hatást. Az ápoló krém világszabadalom, u.n. biomimetikus lamelláris szerkezetben ( “tégla-habarcs” modell) juttatja a sejtekbe és a sejtközötti térbe a hatóanyagokat, mintegy depot képez. Innen a sejtek folyamatosan vehetik fel a regenerálódáshoz, sejtműködéshez szükséges anyagokat.

Az egyedülálló kezelés elérhető az alábbi a linkre kattintva, továbbá országosan referencia szalonjainkban.

JELENTKEZÉS

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]