Növényi őssejtes bőrmegújító kezelés 00061-es esetszám

Sarok hiperkaratózis, fissura kezelése, 1-es kép montázs, jobb oldal a kiindulási állapot, bal oldali kép közvetlenül a Vegán hámlasztás és microfrézeres kezelést követően. Következő kép 8 nappal az első kezelést követően. 3. kép 6 héttel az első kezelés után.

Ez a PRÉMIUM kezelés szakorvosi műtét nélkül, a regenerálódást segíti. Növényi őssejt, multivitamin, hialuronsav orvosi tisztaságú ampullák soft lézeres nininvazív bejuttatásával.

bőrmegújító kezelés

Mi történik a kezelés alatt?

Az eljárás úgy lett kidolgozva, hogy a leghatékonyabb módszerrel és kiváló minőségű hatóanyagok segítségével regeneráljuk a bőrt.

Az új hámréteg felsarjadását orvosi tisztaságú speciális vegán hámlasztással kezeljük elő, majd microfrézeres gépi letisztítással távolítjuk el a hiperkaratózist és a callusokat, steril körülmények között, a legmodernebb podológiai technikával.

A helyspecifikus pakolásban 15%-os ureát tartalmazó hidratáló, vitamin komplexet, őssejtet, multivitamint, hialuronsavat, akcerelátort és ceramidokat alkalmazunk meghatározott sorrendben. A kezeléseket a terápia során többször ismételjük, állapottól függően 2-4 hetente.

FONTOS: A rendszeres kezelések mellett ugyanolyan fontos az otthoni ápolás, mely során speciális krémet adunk, amit minden este az adott területen kell használni!

GDPR szerinti engedéllyel publikálva, és esettanulmányként jegyezve, védett szellemi tulajdonú tartalom.

BEJELENTKEZÉS

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]