Calendula Gél

Calendula Gél – Nyugtató hatású, könnyen felszívódó gél, amely a gyógynövények erősen koncentrált kivonatainak szinergikus fitokomplexumát tartalmazza.

Körömvirág őstinktúrát, kamilla, aloe, mályva és orbáncfű kivonatait tartalmazó gél, mely növényeket korábban kozmetikai adjuvánsként használtak külső tényezők, viszketés, allergia, dermatitis, valamint szőrtelenítés utáni bőrpír és irritáció, borotválkozás utáni kipirosodás esetén.

A termék jellemzői: Frissítő, nyugtató hatása azonnali könnyebbséget hoz, és visszaadja az érzékeny, száraz és finom bőr jó közérzetét. Mélyen táplál és csodás puhaságról gondoskodik, helyreállítja a bőr természetes frissességét és rugalmasságát.

A körömvirágkrém kozmetikai termék, amely 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz, és mentes a mesterséges illatanyagoktól. Kellemes illatát kizárólag a növényi extraktumoknak és az illóolajaknak köszönheti. Gyorsan beszívódik, nem hagy maradványt, és optimálisan hidratálja a bőrt. 

A fitoterápiás hatékonyság növelése érdekében a Calendula Gél, olyan biomimetikus lamellás emulziót alkalmaz, amely mind a vízoldható kivonatot, mind a körömvirág és a kamilla olajos kivonatát tartalmazza. 

Ezt a gyógyszerészeti technológiát a terápiás anyagok felszabadítására alkalmazzák. Lehetővé teszi a növényi kivonatokban található hatóanyagok fokozatos és folyamatos felszabadulását, növelve ezáltal funkcionális hatékonyságukat.

Rendelés az alábbi linken lehetséges: https://www.calluspeeling.hu/

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]