Colibri 40-A i podológiai kezelő állomás

Colibri 40-A i podológiai kezelő állomás a BTC fejlesztésében. Elérhető  csúcstechnológia  prémium minőségben, kis helyigényre.

A legszükségesebb kézi darabok kerültek beépítésre a spray technikai microfrézeres kézi darab, BTC GHIBLI micromotorral,szénkefe nélküli,  beépített led lámpával, 40.000-es fordulatszámmal.  A QUARK Straight Hand-piece – kézi darab- szétszedhető és sterilizálható, autoklavban is.

Beépített második kézi eszköz a víz puszter, és levegő puszter, melyek magas nyomással tisztítják meg a kezelési felületeket, és szárítják a kezelések végén.

Membrános vezérlő panel működteti az összes funkciót, a micromotor forgási sebességét,  forgási irányát, puszter ki/be kapcsolását, lámpa ki/be kapcsolását.

Integrált (beépített) száraz kompresszor szellőztethető, melynek 40 l/perc a teljesítménye.

3 fiók, 1 technikai rekesz a kézi orvosi műszereknek push-pull rendszerrel működtethető (érintésre nyílik/csukódik) nincs fogantyú, a maximális higiéniát biztosítva. A 3 fiók kérésre eloxált alumínium belsővel kérhető.

A Corian munkalap karcmentes felület, fehér színben

Colibri 40-A i podológiai kezelő állomás

A munkaállomás fékezhető fixálható gurulós lábakkal rendelkezik, könnyen mozgatható.

Innovatív technológia, kis hely igényű, tetszetős, elegáns megjelenés, ergonómiailag a legkényelmesebb munkavégzést teszi lehetővé. Műszakilag ugyanazok a megbízható paraméterei vannak, mint a többi prémium terméknek.

Ugyanúgy kiegészíthető további eszközökkel, LED lámpával, nagyítós, vagy anélküli változatban, roszdamentes acéltálcával a forgó karon, konzolon, integrálva a munkalapba.

Katalógus száma: 

9210186-A Podiatry Unit COLIBRI’ 40A  9210186-AUV Podiatry Unit COLIBRI’ 40A With UV Light drawer

Kérj árajánlatot az intallációra, és a fizetési lehetőségekre:

BAKOS ARANKA

INFA Platinum Nemzetközi Oktató Mester

Sports Podology  regist. certificate number 2017-16187

PodoMedic BTC Hungary Magyarországi Kizárólagos Képviselet

[email protected]

(+36)20-453-4381

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]