Hand Velvet dry olaj – száraz olaj

A Hand Velvet dry olaj – száraz olaj rendkívül értékes összetevői gyorsan felszívódnak tartós bársonyosságot, puhaságot adnak a bőrnek, védi a kiszáradástól a bőrt, és nem hagy zsíros tapintást.

Erősíti a bőrt az időjárás viszontagságaival szemben, gyors megoldás utazáshoz, munka közbeni használathoz a rendkívül gyors felszívódás miatt.

Az Mavex egy svájci cég, amely gyógynövényeken és alpesi növényeken alapuló természetes kozmetikumokra specializálódott. A Mavex termékei nem tartalmaznek parabéneket, formaldehidet, tartósítószereket vagy ásványi olajokat. A cég magas egészségügyi követelményekkel és szigorú minőségbiztosítással védi a környezetet és a természetet. A Mavex kozmetikumai értékes növényi kivonatokat és innovatív fitokomplexet használnak, modern svájci kutatási és fejlesztési eredményekkel, amelyek tiszta összetételük és kémiai adalékanyagok hiánya miatt különlegesek. Bársonyos textúrájuk tökéletesen illeszkedik a bőrbe és mélyen behatol abba, nem hagy zsíros érzetet, míg természetes illatuk  az érzékszervekre hat.

Rendelés az alábbi linken lehetséges: https://www.calluspeeling.hu/

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]