Psoriasis bőr tüneteinek kezelése IV

Psoriasis elváltozás a bőrben. Hiperkaratózis, több nagyobb, mély fissurával. Callus, kisebb, és jelentősebb mennyiségű felhalmozódással. Clavusok, clavus plantaris, miliaris, spina.

Ezeknek az elváltozásoknak a kezelésére használjuk a MAVEX VEGÁN HÁMLASZTÁSI savak nélküli technológiáját. Csak szakvizsgával alkalmazható eljárás.

Kezelések, terápia: MAVEX INNOVÁCIÓJA A VEGÁN HÁMLASZTÁS a legmodernebb, EGYEDÜLÁLLÓ RENDSZERŰ hámlasztó technológia, nem tartalmaz SAVAKAT. Nyáron, a napsütéses időszakban is lehet alkalmazni! 

Orvos technikai minősítésű rendszer. Előkészítő, fertőtlenítő gyógynövényes, speciális összetételű spray, 4 használatra kész tapaszt tartalmaz, mely pufferolt oldatot alkalmaz, egyedülálló alkotó elemekkel.

Nem tartalmaz: parabéneket, formaldehidet, ásványi olajat (paraffint), SLS/ SLES-t, állati eredetű anyagokat, szilikonokat, microműanyagokat ( INCI)

A tapasz teljes mértékben feloldja a megkeményedett, megkérgesedett bőrt, melyet könnyű eltávolítani a csuklót kímélő speciális, sterilizálható, fém spatulával.Hatása: keratolitikus, hidratáló, dezodoráló, fertőtlenítő, frissítő.

A kezelést befejező krém Karbamidot (20%), orbáncfű kivonatot, kakukkfű, menta és

eukaliptusz illóolajat, illetve mentolt, allantoint, betaint és E-vitamint tartalmaz

A fitoterápiás hatékonyság növelése érdekében ezekben a krémekben egyedülálló, lábápoló készítményekben nem gyakran alkalmazott BIOMIMETIKUS LAMELLÁS emulziót alkalmaznak. 

Lehetővé teszi a növényi kivonatokban található hatóanyagok fokozatos és folyamatos felszabadulását, növelve ezáltal funkcionális hatékonyságukat

Stratum corneum “tégla-habarcs” modellje a lamelláris lipid barrier szerkezet.

Termékleírás: 

Puhító, gyógyító és regeneráló formula, amely az alpesi növények és gyógynövények erősen koncentrált kivonatainak szinergikus fitokomplexumát tartalmazza. Karbamidot (20%), vörösfenyőgyantát, orbáncfű kivonatot, kakukkfű, menta és eukaliptusz, mentol illóolajat, allantoint, betaint és E-vitamint tartalmaz.

Alkalmazás:

Naponta 1-2 alkalommal vigye fel a bőrre és teljes felszívódásig masszírozza. Csak külsőleg. Szembe nem kerülhet. 

A termék jellemzői: 

Keratolitikus hatásának köszönhetően a legelső alkalmazástól kezdve csökkenti a bőrkeményedés és a tyúkszem vastagodását, lágyítja és rugalmassá teszi a bőrt. Ez az intenzív regeneráló hatás segít megoldani és megelőzni a bőr berepedezésének kialakulását. 

Puha, hosszan tartó filmet alakít ki, amely hatékonyan bevonja és megvédi a láb bőrét, hidratálja és ösztönzi a bőrbarrier helyreállását. Frissítő és tisztító hatása azonnal könnyedséget ad a lábnak, érzésre pedig csodásan puha 

Az Intensive Repair Foot Cream kozmetikai termék, amely 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz, és mentes a mesterséges illatanyagoktól. Kellemes illatát kizárólag a növényi extraktumoknak és az illóolajaknak köszönheti. Könnyen bemasszírozható, gyorsan felszívódik, nem hagy olajos nyomot, maradványt. 

Rendszeres használatával megelőzhető a bőrkeményedés és a repedezés, a láb bőrét puhán és rugalmasan tartja. 

A fitoterápiás hatékonyság növelése érdekében az Intensive Repair Foot Cream biomimetikus lamellás emulziót alkalmaz, egy olyan gyógyszerészeti technológiát, amelyet terápiás anyagok felszabadítására használnak. Lehetővé teszi a növényi kivonatokban található hatóanyagok fokozatos és folyamatos felszabadulását, növelve ezáltal funkcionális hatékonyságukat. 

Rendelés az alábbi linken lehetséges: https://www.calluspeeling.hu/

Időpont kérése állapotfelmérésre és a kezelési terv elkészítésére az alábbi weblapon lehetséges: https://podomedic.hu/idopontfoglalas/

Teljes körű lábállapot felmérésen, és diagnosztizáción alapuló, személyre szabott  kezelési terv,  terápia, és személyre szabott árkalkuláció készítése, szükség esetén szakorvosi és/vagy gyógyszerészi konzultációval

Kapcsolat

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető dokumentumok

6000 Kecskemét, Szabadság tér 4.

[email protected]